KRIMIONLINE, KRIMI ZPRÁVY, KRIMI VIDEA, KRIMI PLUS

KRIMIONLINE.cz

KRIMI ZPRÁVY ONLINE

krimi zprávy

ČLÁNKY

Opilý řidič na Přerovsku srazil tři chodce a od nehody ujel

Opilý řidič v neděli srazil na Přerovsku tři chodce a od nehody ujel. Policisté jej zanedlouho zadrželi. V Česku se v neděli také staly dvě smrtelné nehody - na železničním přejezdu na Českolipsku vjel osobní automobil pod projíždějící vlak a v Brně cizinec narazil na skůtru do obrubníku a na místě zemřel.


Řidič, který projížděl Citovem směrem na Brodek u Přerova, se s chodci střetl, poté co přejel do protisměru. Po nehodě nezastavil a začal ujíždět směrem na Věrovany. Zadržela jej však poté policejní hlídka.

"Provedenou dechovou zkouškou bylo podezřelému řidiči naměřeno 0,61 promile alkoholu. Zjistili jsme také, že nevlastní řidičské oprávnění a má vysloven zákaz řízení všech motorových vozidel," uvedl mluvčí.

Během dopravní nehody byl zraněn dvacetiletý a šestatřicetiletý muž a jednadvacetiletá žena. Lékaři je převezli do Fakultní nemocnice v Olomouci.

Další dopravní nehoda se stala na železničním přejezdu. Osobní auto se ráno střetlo s vlakem na přejezdu v Zákupech - Božíkově na Českolipsku. Dvaasedmdesátiletý řidič Škody Fabie při srážce utrpěl velmi vážná zranění, kterým i přes snahu zdravotníků na místě podlehl.

Až do jedenácti hodin dopoledne omezila nehoda železniční dopravu mezi Mimoní a Českou Lípou. Cestující ve vlaku a strojvedoucí neutrpěli při srážce žádné zranění,“ řekl mluvčí policie v Libereckém kraji Petr Kmínek.

Podle Drážní inspekce k nehodě došlo v 8:03 na přejezdu označeném výstražnými světly. „Podle šetření byla v okamžiku nehody výstražná světla v činnosti,“ řekl mluvčí inspekce Martin Drápal. Celková hmotná škoda po nehodě se podle něj pohybuje kolem 120 000 korun, z toho 90 tisíc na poničeném autě.

Tragicky skončila jízda v noci na neděli pro 42letého cizince na motocyklu v Brně. Krátce po půl třetí nad ránem narazil v ulici Poříčí se svým skútrem do obrubníku, byl vymrštěn a narazil do konstrukce dopravní značky.

Jak uvedla mluvčí záchranářů Barbora Zuchová, muž utrpěl velice vážná zranění a v průběhu převozu do nemocnice mu selhaly základní životní funkce. Podle policejního mluvčího Bohumila Maláška policie především zjišťuje, zda motorkář chyboval sám, nebo mělo na jeho havárii vliv jiné vozidlo.


(Zdroj: Krimi Zprávy Přerov)


krimi pátrání

PÁTRÁNÍ PO OSOBÁCH


ČORBA LADISLAV
* 18.3.1963 hledaný

DUCHOŇ KAREL
* 19.1.1990 hledaný

FILIP MIROSLAV
* 28.12.1955 pohřešovaný

ILIEVA MARIA METODIEVA
* 16.11.2007 hledaná

JANDOVÁ KATEŘINA
* 23.8.1991 hledaná

KMOCH PAVEL
* 8.6.1971 hledaný

LOKAJÍČEK LADISLAV
* 20.3.1999 hledaný

POPOVICI MARK
* 5.11.2018 pohřešovaný

RAETHER MICHAL
* 17.10.1986 pohřešovaný

RAKAŠ PATRIK
* 13.1.1993 hledaný

ŠIMKOVÁ KLÁRA
* 30.11.2006 hledaná

(Zdroj: Policie ČR www.policie.cz)

krimi zprávy

KRIMIONLINE.cz

Praha Brno Ostrava Plzeň Liberec Olomouc Ústí nad Labem České Budějovice Hradec Králové Pardubice Havířov Zlín Kladno Most Karviná Opava Frýdek-Místek Karlovy Vary Teplice Děčín Jihlava Chomutov Jablonec nad Nisou Přerov Prostějov Mladá Boleslav Česká Lípa Třebíč Třinec Tábor Znojmo Příbram Cheb Orlová Kolín Trutnov Písek Kroměříž Šumperk Vsetín Valašské Meziříčí Litvínov Uherské Hradiště Hodonín Český Těšín Břeclav Krnov Litoměřice Sokolov Nový Jičín