KRIMIONLINE, KRIMI ZPRÁVY, KRIMI VIDEA, KRIMI PLUS

KRIMIONLINE.cz

KRIMI ZPRÁVY ONLINE

krimi zprávy

ČLÁNKY

Auto v Přerově prchalo před policií a převrátilo 14tunový zametací vůz

Vážná dopravní nehoda zkomplikovala ve čtvrtek dopoledne dopravu v centru Přerova. Osobní vozidlo tam poté, co ho stíhala policejní hlídka, v plné rychlosti narazilo do zametacího vozu tamních technických služeb. Řidič ujíždějícího auta se vážně zranil, policie uvedla, že jeho vozidlo pochází z trestné činnosti.


Zatímco viník nehody byl těžce zraněn a skončil v nemocnici na operačním sále, řidič technických služeb (TS) vyvázl bez vážnějších následků. Škoda dosáhla zhruba jednoho miliónu korun. Na místě se tvořily kolony.

„Řidič osobního auta byl spatřen naší hlídkou, když udělal přestupek. Policisty však na pokyn k zastavení neposlechl, objel je, začal ujíždět a v plné rychlosti, na červenou, vjel do křižovatky u obchodního domu Tesco, kde čelně narazil do zametacího vozu technických služeb,“ řekla Právu ve čtvrtek odpoledne přerovská policejní mluvčí Irena Urbánková. Téměř plně naložený čtrnáctitunový kolos se pak převrátil na bok.

Osobní vozidlo pochází z trestné činnosti a bylo zajištěno. Totožnost jeho řidiče policie zatím nezná, oba řidiči skončili v nemocnici v Olomouci a Přerově.

„Na urgentní příjem byl přivezen muž v bezvědomí se středně těžkým mozkolebečním poraněním, zlomeninou dolní čelisti a poraněním hrudníku. Nyní je na operačním sále v péči stomatochirurgů. Není v bezprostředním ohrožení života,“ řekl Právu mluvčí Fakultní nemocnice v Olomouci Egon Havrlant.

„Náš řidič má naštěstí jen oděrky a odřeniny. Vozidlo již máme na svém dvoře. Je zcela zdemolované a podle mě i neopravitelné,“ prohlásil ředitel přerovských TS Radek Koněvalík.


(Zdroj: Krimi Zprávy Přerov)


krimi pátrání

PÁTRÁNÍ PO OSOBÁCH


ČORBA LADISLAV
* 18.3.1963 hledaný

DUCHOŇ KAREL
* 19.1.1990 hledaný

FILIP MIROSLAV
* 28.12.1955 pohřešovaný

ILIEVA MARIA METODIEVA
* 16.11.2007 hledaná

JANDOVÁ KATEŘINA
* 23.8.1991 hledaná

KMOCH PAVEL
* 8.6.1971 hledaný

LOKAJÍČEK LADISLAV
* 20.3.1999 hledaný

POPOVICI MARK
* 5.11.2018 pohřešovaný

RAETHER MICHAL
* 17.10.1986 pohřešovaný

RAKAŠ PATRIK
* 13.1.1993 hledaný

ŠIMKOVÁ KLÁRA
* 30.11.2006 hledaná

(Zdroj: Policie ČR www.policie.cz)

krimi zprávy

KRIMIONLINE.cz

Praha Brno Ostrava Plzeň Liberec Olomouc Ústí nad Labem České Budějovice Hradec Králové Pardubice Havířov Zlín Kladno Most Karviná Opava Frýdek-Místek Karlovy Vary Teplice Děčín Jihlava Chomutov Jablonec nad Nisou Přerov Prostějov Mladá Boleslav Česká Lípa Třebíč Třinec Tábor Znojmo Příbram Cheb Orlová Kolín Trutnov Písek Kroměříž Šumperk Vsetín Valašské Meziříčí Litvínov Uherské Hradiště Hodonín Český Těšín Břeclav Krnov Litoměřice Sokolov Nový Jičín